Vi värnar om din hälsa

Vi månar om våra gäster och medarbetare och sätter därför alltid säkerhet och hälsa först. 

Vi värnar om din hälsa 
Hälsa för oss är att se till att våra gäster och medarbetare är friska och mår bra. Lagstiftningen är mininivå men vi strävar högre och ser helheten. Vi arbetar strukturerat och långsiktigt för en säker miljö att vistas och arbeta i och för en säker och nyttig mat på våra gästers tallrikar. 

Balanserade och välsmakande måltider
Maten är vår kropps bränsle. Som en leverantör av måltidslösningar har vi ett stort inflytande över vad våra dagliga gäster och medarbetare väljer att äta och dricka. Våra medarbetare är välutbildade och våra kockar har tagit fram goda och nyttiga recept som är näringsberäknade. Vi vill ge våra gäster den information de behöver för att kunna göra medvetna val baserat på hälsa och välmående. Maten som serveras ska både vara fantastiskt god och ge våra gäster det som behövs för att kunna prestera hela arbetsdagen. 

Nutrition
Vi skapar förutsättningar för att alla våra gäster ska få en individanpassad kost. Vi har kockar, dietister och kostekonomer som tillsammans utvecklar våra måltider. 

Vi förespråkar inga dieter utan erbjuder miljömässigt hållbara och hälsosamma alternativ. Vårt fokus ligger på mat med ett balanserat näringsinnehåll och tillhandahåller information som gör att våra gäster kan göra bra matval baserat på hälsa och välmående.